בולנז'רי פטיסרי נוסח פריזאי-שיק- BIGA


  כשמדובר  באירוע פחמימות  קשה לי לסרב, גם אם אני צריך לנסוע 100 ק"מ לכל כיוון..
 היה זה באחד מימות שבוע שעבר, כאשראיש העסקים יאיר מלכה, מבעלי רשת "קפה גרג", הזמין  אותי   וקולגות נוספים, לסיור במפעל האפייה  (הנקרא :מאפייה בלשון עבר) החדש, העצום והמושקע בלמעלה מ 10 מיליון שקלים לטובת הכנת מיני מאפים מלוחים, קישים, לחמים, עוגות מאפים מתוקים וכל מה שביניהם, לטובת רשת בתי קפה הפרימיום חדשה בישראל:
בולנז'רי פטיסרי בסגנון פריזאי-שיק. 

תחת השם BIGA (מקור השם ביגה= שאור באיטלקית).  




 קפה קלוי במקום


                              מבט פנימי על הסניף במרכז חורב

                                 מבחר לחמים עצום וטעים!


  מפעל האפייה הממוקם בצ'ק פוסט שבחיפה, הנו אחד המפעלים הגדולים שראיתי בשנים האחרונות.מעבר לגודל העצום, הניקיון והסדר המופתי ששורר שם ,הדהים אותי עד כמה הזמנים השתנו ממאפיות העבר שהכרתי כילד.

 כל אנשי הצוות לבושים מדים לבנים, רובם עם כיסויי ראש ועובדים מסביב לשעון בצורה דייקנית. הרי שחוסר תשומת לב הכי קטנה בזמנים יכול לגרום למאפים לא אכילים חלילה....

                                  הכנת מקרונים רגע לפני אפייתם
                                   העוגייה החביבה עלי מאד!


 לאחר הביקור במפעל עלינו כ 50 כתבים ובלוגרי אוכל, לפתיחת בולנז'רי פטיסרי הממוקם במרכז חורב שבחיפה.
הסניף מושקע   מעוצב  היטב ונראה כי  אין עוד מקום דומה לו בחיפה במיוחד שאווירת פריז השיקית אופפת את מרכז הכרמל בניחוחות אפייה תוצרת חו"ל. 
מה שלא יזיק מעט לעורר את אנשי הכרמל:) 

סניפי ביגה  הקיימים  הם בטבעון ובחורב כאמור ויפתחו בקרוב גם בגרנד קניון-חיפה, רח אחי אילת בקריית חיים ובקריון. 
הסניפים יכללו: מעדניית בוטיק על טהרת הבריאות, מאפים, עוגות, לחמים ומגוון רחב של קפה בטעמים ייחודיים, שיובאו במיוחד לרשת וגם  מוצרים ללא גלוטן, סוכר לחמים, מאפים בתפזורת, עוגות, עוגיות, פוקצ'ות ועוד. מדובר באפיית לחמי מחמצת שיאור טבעית, המיוצרת בעבודת-יד  שנאפים בתנורי אבן ובחומרי גלם איכותיים וטבעיים.    
 בנוסף, התפריט הייחודי המוצע הינו, על טהרת הבריאות כמו: ארוחות בוקר מביצים אורגניות, ריבות ביתיות,ירקות אורגנים, מוצרים ללא גלוטן, ארוחת בוקר עם ביצים אורגניות, מוצרים טבעיים, רזים ואיכותיים, מיצים טבעיים של ירקות ופירות שיסחטו במקום. הלקוחות יוכלו להנות מתפריט בוקר, צהריים וערב איכותי ומגוון.

                          עם יאיר מלכה הבעלים ורחלי בן גלים העיתונאית
 מנה מומלצת  שטעמתי הייתה:
 כדורי אומלט ברוטב  אינגליז  עם פטריות טריות ותפוחי אדמה. מנה נימוחה מקורית וטעימה עד מאד!!!!
 במחלקת הקישים: אהבתי מאד את קיש בצק פריך  בשילוב גבינות עם תרד . הקיש היה טרי  מאד ועשוי  במידת האפייה הנכונה, כאשר התרד מאזן מאד את הגבינות.
 מומלץ בחום להגיע להתרשם ולטעום מהמגוון הרחב.

בברכה,
שחר רבן
סטייליסט, מלביש אישי, כתב אופנה ב YNET, XNET
Home Styling 

נייד:0528193019
 אתר: www.styleyourlife.co.il
  מייל: shachar@styleyourlife.co.il
 כרטיס פייסבוק: http://www.facebook.com/STYLIST.2011
  כרטיס טוויטר:https://twitter.com/#!/shacharabanne
אינסטגרם: shachar_rabanne
 בלוג  אישי  :http://shacharabanne.blogspot.co.il/     
בלוג בXNET :


תגובות

רשומות פופולריות